7 Ekim 2010 Perşembe

Life is an Elevator

Yemeğe gittim, güzel vakit geçirdim, harika şeyler yedim, keyifle eve geldim, duşumu aldım, O'na "Yarın görüşelim" diye bir mesaj attım, yattım.
Ağlamaya başladım. Tam o sırada O aradı. Açtım, ağlayarak.
Kafası iyi, evde ot alemi...
Korktu ağladığımı duyunca, üzüldü bir de gerizekalı.

"Çok yalnızım" dedim.
"Ev arkadaşım yeni sevgilisiyle tavşan styla yaşadığından eve uğramıyor. Tesisat sorunları hiç bitmiyor. Ev şantiye halinde. Gece kafasını yastığa koyduğunda aklına geldiğim tek insan annem ve o da çok uzakta. Sevdiğim herşey geçmişte kaldı. Gelecekte beni cezbeden hiçbirşey yok ve bunları konuşacak kimsem yok." dedim.
Üzüldü salak. "Bilseydim gelirdim. Neden hiçbir şey söylemedin? Neden bu hale gelene kadar anlatmıyorsun hiçbir şeyi? Bir telefonuna yanındaydım oysa, çok yalnız bıraktık değil mi seni?" dedi. Gelmezdi halbuki. "Saçma şeylere üzülüyorsun, regl vaktin mi geldi?" derdi. "Gelmezdin ki!" diyemedim.
 Beni teselli edişini dinledim. Cevap vermedim, tartışmadım. Kendisinin bile söylerken inanmadığı şeylere inanıyormuş gibi yaptım.

Uykuya daldım. Gerçekten... Uykuya daldım!

4 Kişi Laflar Hazırlamış:

Ayris dedi ki...

Ay erkeklerin bu teselli edişlerine uyuz uyuz oluyorum gerçekten.
Hep biz mi uyaracağız biz mi dürteceğiz yahu, kendiliklerinden yapsalar olmaz bir şeyi :/ pofff, sonra da gelsin bize hezeyanlar "ayy çok mu üstüne düştüm, uff sıktım mı adamı?" vs. amaan neyse çok doluyum, uyuman iyi olmuş :)
her şey yolunda gider umarım^^

mentally blind dedi ki...

gene cuk diye anlamışsın beni Ayris :) hele o hezeyanlar konusunda o kadar haklısın ki! teşekkür ederim güzel dileklerin için, umarım hallolur herşey...

Adsız dedi ki...

Erkek cinsinin alayının katışıksız öküz olduğunu hatırla, daha iyi hissedersin eminim :) Herşey gönlünce olsun kuzum ^^

mentally blind dedi ki...

Teşekkürler Lilja, tatlım...